Activiteiten

GEPLANDE ACTIVITEITEN  februari, maart 2023

 

05 febr       Pronkzitting BCV De Geitenbok voor ouderen

15 febr       Wandelen met de KBO

15 febr       Liedjesavond BCV De Geitenbok en KBO 

15 mrt        Wandelen met de KBO

16 mrt        Algemene ledenvergadering KBO Boxmeer

27/28 mrt   Belastingaangifte invullen bij Bol-Accountants

 

Kienen in wijkgebouw De Driewiek, Jeroen Boschstraat 49:

                                       

Dinsdagen 14 februari, 7 en 21 maart 2023.

Aanvang 13.30 uur.

 

Kaarten in wijkgebouw De Driewiek, Jeroen Boschstraat 49:

 

Dinsdagen 7 en 28 februari, 14 en 28 maart 2023.

Aanvang 13.30 uur.

 

 

 

 

LIDMAATSCHAP KBO-BOXMEER

 

Wanneer u om welke reden dan ook uw lidmaatschap wilt beëindigen, dient u een bericht te sturen naar onze secretaris Harry Raafs (telefoon 0485-573216) of naar onze ledenadministrateur Mechelien Verhees (telefoon 0485-211610). Per e-mail (m.methorst@ziggo.nl) kan ook.

 

 

Kopij voor het maart-nummer 2023 (nr. 3) van KBO-actief graag voor 16 februari aanleveren (liefst digitaal) bij de redactie. Zie daarvoor het colofon op pagina 1.  De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden artikelen niet of eventueel verkort weer te geven.

 

VAN DE REDACTIE…

Februari. Voor velen van ons een doodgewone maand, net zoals die andere elf. Alleen een tikkeltje korter. Voor sommigen van ons (en onderschat dat aantal niet) is februari ook (bijna) elk jaar een feestmaand. Omdat dan meestal carnaval op de kalender staat. Het feest, waar vooral jong en oud met Brabants of Limburgs bloed in de aderen, van kunnen genieten.

Ook wij, de niet meer zo piepjongen, doen dat of deden dat, genieten of genoten ervan en trekken er zeker onze neus niet voor op.

Dat geldt ook voor de redactie. Vandaar dat we  in dit nummer op gepaste wijze aandacht besteden aan het narrenfeest. Zo is er de aankondiging van de liedjesavond voor ouderen. Nooit geweest? Misschien toch eens doen. Een mens is nooit te oud om te genieten.

We tippen u ook even over een van de grootste Boxmeerse tradities: de Metworstrennen. Ook dit jaar weer te volgen op radio en tv. En kijkt u ook even naar de prachtige kleurenfoto op de laatste pagina van dit boekje. Zelfs voor de niet-Metworstliefhebbers is dit toch een plaatje.

Even terug naar de ernst van het leven? Dat kan als u de pagina over het invullen van de belastingpapieren leest. En voor wie het niet zelf kan, de KBO biedt hulp.

Of u zich deze maand nu wel in de feestvreugde onderdompelt, die keuze is natuurlijk aan u. Belangrijk is in elk geval: gewoon genieten. Liefst elke dag.

Tot volgende maand!

Redactie KBO-actief

Wiel Vloet en Carel & Tini Thijssen

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Iedere donderdagmiddag 13.30 uur kaarten of kienen in De Weijer. Ieder lid kan meedoen en is van harte welkom.!!

 

Deze prachtige prijzen zijn te winnen bij   het Kaarten  en  Kienen.